Фронтмен німецької групи Rammstein Тілль Ліндеманн і лідер Hypocrisy і Pain Петер Тэгтгрен після презентації кліпу Steh auf випустили відео нової пісні Ich weiß es nicht. Пісня увійде в новий альбом.

Реліз альбому F&M групи Lindemann запланований на 22 листопада 2019 року. Трек увійде в спільний проект з Петером Тэгтгреном.

Кліп зняли за допомогою генеративно-змагальної мережі (Generative adversarial network, GAN), яка складається з двох нейромереж — генератора і дискримінатора.

Система проаналізувала тисячі зображень, а GAN вивчила особливості зображення і узагальнила візуальні шаблони.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Даний метал-проект Lindemann створили ще в 2015 році і назвали прізвища одного з учасників. Стиль групи відносять до індастріал-металу.

Раніше учасники легендарної німецької рок-групи Rammstein буквально шокували своїх шанувальників під час виступу в Ризі. Просто під час виступу групи спалахнули масштабні декорації.

На відео видно, як верхня частина встановлених на сцені декорацій спалахує від піротехнічного шоу. За чутками, організаторам концерту вдалося швидко загасити полум'я.

Нагадаємо, Rammstein запалили на сцені в прямому сенсі, концерт ледь не перетворився в крематорій.

Як повідомляв Знай. ua, Тілль з Rammstein вперше показав самого рідної людини, головний скандаліст світу ніколи не був таким милим.

Також Знай. ua писав, що брутальний Тілль Ліндеманн став новим мемом.