Українська співачка Світлана Лобода почала активно будувати кар'єру в Росії. У неї є дочка Єва, а нещодавно артистка стала мамою ще однієї дівчинки. Батьківство приписують солісту німецької рок-групи Rammstein Тілю Линдеманну. Однак користувачі мережі запідозрили його у романі з іншою.

У соцмережі з'явилися фото рокера, на яких він проводить час в компанії інших дівчат, одна з яких займає Тілля.

Зображення опубліковано на сторінці дівчини у Instagram. Ймовірна пасія Ліндеманна - молода росіянка, яка навчається в Нью-Йорку, США.

"Чудова вечеря з солістом гурту Rammstein Тіллем Линдеманном", - підписала спільне фото білява пасія Ліндеманна і додала сердечко до підпису.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Відомо, що ймовірна суперниця Лободи працює фітнес-тренером. Вона допомагає спортсменам готуватися до різних турнірів і змагань. Також дівчина веде свій блог в Instagram, де публікує відверті фото.

З Ліндеманом вона провела час в одному з фешенебельних ресторанів ZAVO Mediterranean Restaurant на Манхеттені, в США.

Відома співачка народила дитину ще в кінці травня 2018 року, але шанувальники досі не знають, хто ж все-таки батько її доньки Тіль. Більшість впевнені, що тато — Тілль Ліндеманн, соліст групи Rammstein, але Лобода досі не підтвердила чутки.

Нагадаємо, Лобода виклала в мережу фото, на якому позує на сцені, під час танцю. Для виступу Світлана Лобода одягла відверте чорне боді з глибоким декольте. Поверх нього вона одягла чорно-золотистий піджак. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж. Поряд із зіркою її шоу-балет, який танцює в схожих вбраннях.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода показала дивне фото з репетиції.