У п'ятницю, 4 січня, німецький вокаліст, автор текстів пісень і фронтмен метал-групи Rammstein Тілль Ліндеманн відзначає 56-ий день народження. За роки успішної кар'єри музикант завоював серця мільйонів меломанів по всьому світу, а української аудиторії став ще більш цікавим після чуток про роман зі Світланою Лободою.

Тілль народився в 1963 році в німецькому місті Лейпциг. Батько хлопчика був художником, письменником і поетом, а мама працювала журналісткою. Коли Линдеманну виповнилося 12 років, його батьки розлучилися, і мати вдруге вийшла заміж.

З юного віку Тілль захопився спортом. З 10 років він займався плаванням і навіть деякий час був членом збірної НДР. Але після травми м'язів живота хлопець покинув спорт.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Одного разу Ліндеманна покликали стати барабанщиком маловідомої німецької групи. Там він знайомиться з Ріхардом Круспе, який пізніше стане гітаристом "Rammstein". Музиканти подружилися і вирішили створити власний колектив. Незабаром до групи приєдналися Олівер Рідер і Крістофер Шнайдер. Так і з'явилася група "Rammstein" в 1994 році в Берліні.

До речі, сам Тілль не вважав, що володіє талантом, але після довгих занять із зіркою німецького оперного театру, співак домігся відмінного звучання власного голосу.

Молодий і талановитий колектив грав в основному на вечірках у друзів, але пізніше музиканти стали переможцями конкурсу молодих груп.

Всі тексти пісень для нових композицій музикант пише сам. Німець відомий як досить відкритий і зухвалий чоловік, але він володіє і дивним романтизмом.

В 2016 році в світ вийшла збірка віршів Тілля під назвою "тихої ночі". Його дуже тепло прийняли критики, висловивши багато схвальних відгуків фронтмену відомої групи.

Друзі сьогоднішнього іменинника стверджують, що він дуже добра і чуйна людина, яка завжди прийде на допомогу. Ліндеманн любить риболовлю і довгі прогулянки в лісі. Незважаючи на такі умиротворені хобі, співак ще захоплюється піротехнікою. Він навіть склав іспит і отримав дозвіл на проведення вибухів.

В перший раз Тілль одружився в 22 роки, але цей шлюб довго не протримався. Але дружина встигла народити музиканту дочку Нелі. Зараз дівчина вже зовсім доросла і навіть подарувала своєму знаменитому батькові онука.

Другий раз Ліндеманн зв'язав себе узами шлюбу в 30 років. Його дружиною стала Ані Кезелінг. Вона народила співакові дочку Марію-Луїзу. Їхній шлюб теж не тривав довго і закінчився скандалом.

Останнім часом солістові групи "Rammstein" приписують стосунки з українською співачкою Світланою Лободою.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Старша донька Світлани Лободи обожнює Тілля: спливли докази.

Також "Знай.uа" писав про те, що Ліндеман закотив закриту вечірку-оргію в Москві.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Старша донька Світлани Лободи обожнює Тілля.