Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила коротенький уривок з нових кліпу і пісні, заінтригувавши шанувальників. Так, артистка позує у вузьких футуристичних окулярах у формі пантери, в той час як дівчина з соковитими формами розбиває кавун. Прем'єра ролика відбудеться вже у п'ятницю, 25 жовтня.

"Guys, are u ready? 😉 Прем'єра вже в цю п'ятницю 🙌
Готуйтеся, буде дууууже 🔥🔥🔥❤️", - заінтригувала Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "Ой шось будэ😍", "Це просто кайф😍😍😍", "У вас завжди💣💣🔥🔥🔥", "Ох відчуваю, буду наспівувати цей трек тижнями, як "попа як у Кім"", "Клас 👍😍", "Яка прекрасна новина 🔥🔥🔥", Бомбічні окуляри!🌋", "Мені здається це буде бомбічно, вже чекаю на прем'єру!", "Окуляри 😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.