Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася серією цікавих фото з допрем'єрного показу нового шоу LeМаршрутка, яким так інтригувала шанувальників все літо, відвідуючи найцікавіші куточки України. Так, артистка позувала в коротенькому топі зі стразами і темно-синьому костюмі, виставивши напоказ груди.

"4 роки тому це було просто мрією😀500 годин зйомок ...10 тисяч кілометрів, 8 областей і мінус 5 кг на моєму ж....🤣Що б потім якийсь поліцейський тебе заломав на червоній доріжці😆#LeМаршрутка єєєєєєєєє🥳🎁😘 Допрем'єрний показ відбувся!!!", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "Лесенька! Вітаю тебе з прем'єрою!!!! 😘❤️ Рейтингів тобі!!! 👏🔥💐", "Леся! Ти агонь! 🔥 Успіхів тобі в усіх проектах! ❤️", "Леся, перші два фото начебто з Німецьких фільмів ) А взагалі, як завжди +", "Ніжно так...заломав😂", "Як ідеально вас нагнули😂 ❤️🔥 Ви багіня, на всі телеканалі вас❤️", "😂. А наша Леся полюбляє ролеві ігри .....👍😂🌹".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.