Танцюрист і шоу-мен Влад Яма частенько жартував і знущався з Лесі Нікітюк на очах у мільйонів глядачів, і тепер у неї з'явилася можливість відповісти Владу Ямі тим же. Яма став гостем програми "Хто проти блондинок", яку веде Нікітюк.

"Він на всю країну казав, що я драбина. І що з моїми ногами щось не те, і взагалі мені не місце у танцювальному шоу. Зустрічайте, відомий на всю країну хореограф Влад Яма. Чим він збирається вражати дівчат: гумором, винахідливістю, а, може, просто станцює?" - обурилася Леся, повідомляє прес-служба Нового каналу.

Всі учасниці-блондинки шоу разом з Нікітюк чекали появи Влада Ями у програмі. Як тільки він зайшов у студію, дівчата відразу спробували його зачепити, щоб підтримати Лесю. Кожна з них доторкнулася до нього в той момент, поки він спускався сходами до Нікітюк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Яма з гумором поставився до поведінки блондинок і сказав, усміхаючись: "То у вас так заведено, щоб усі дівчата мене торкнулися?"

Блондинки дали зрозуміти Лесі Нікітюк, що жарт пора закінчувати, бо всім не терпиться приступити до гри та дати Владу завдання, які вони придумали.

Одна з дівчат сказала: "Лесю, ми готові помститися Ямі за танці. Тому хочу, щоб він склав м'ясорубку. Це легке завдання, з яким впорається будь-яка дівчина. А я візьмуся за складнішу справу – складання зброї. Бо, переконана, Владу це точно не під силу!"

Дізнатися, чи впорався Влад Яма із завданням учасниць можна було у новому випуску програми "Хто проти блондинок" о 19:00 22 жовтня.

Нагадаємо, раніше Влад Яма перевіряє жарти на власній дружині: після "Розсміши коміка" танцюрист зайнявся стендапом.

Також Знай.uа писав, що Никитюк став дворецьким з "Сімейки Аддамс", зоряний вихід експерта "Топ-модель по-українськи": "Трохи схожі".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, "Хто проти блондинок?": Никитюк прикрасила Париж українським шармом, чудові ніжки.