Новий випуск ″Розсміши коміка″, прем'єра якого відбудеться вже цієї суботи, проходитиме вже за новими правилами - коміків будуть смішити командним складом, що представлятиме одне з міст України. Крім того, учасники будуть заробляти гроші вже не для себе, а щоб допомогти іншим людям.

Так, у другому випуску візьме участь збірна міста Запоріжжя, за яку виступлять Арсен Мірзоян, Влад Яма, Ольга Жуковцова, Дмитро Ворожко та дует "Метелики" (Микола Атанов і Дмитро Рупчев).

Хлопці поставили собі за мету зібрати 210 тисяч гривень на створення дитячого майданчика для малюків з особливими потребами в своєму рідному місті. Чи вдасться їм це, глядачі дізнаються вже зовсім скоро.

"Насправді, це дуже нервові відчуття, адже я давно вже не виступав з подібними гумористичними номерами. Більш того, іноді я вже сам сумніваюся у власних жартах", - каже Арсен Мірзоян.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

А ось за словами Влада Ями, коли йому запропонували відстояти честь рідного міста, він ні секунди не сумнівався.

″Тільки переживав дико, боявся підвести інших. Жарти перевіряв на дружині, вона завжди мені говорить правду. А взагалі у мене є мрія - написати власний стендап-монолог і з ним виступити. Мені здається, я це зроблю рано чи пізно, просто до сих пір на це не вистачало часу″.

Пропонуємо вам кілька жартів, з якими Влад Яма сподівається викликати сміх у коміків шоу:

″Євген, ви такий сьогодні блискучий. Таке відчуття, що паркет в моєму залі натирає той же чоловік, що і вашу голову″

″Відкрию вам секрет, що у Ткача і Кошового на Великдень завжди розбита голова. Кажу це вам, як переможець цих дуелей″

″На ″Танцях із зірками″ найскладніше було Монатіку. Тому що ми з Катею Кухар сиділи на стільцях, а Монатік стояв″.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Як повідомляв портал Знай.ua, Влад Яма насмішив мережу своїм пухнастиком

Також Знай.ua писав, Влад Яма зізнався, що хоче ще дітей.