Відомий український танцюрист, ді-джей, та шоумен Влад Яма нещодавно дав відверте інтерв'ю для програми "Зе Інтерв'юер", в якому розповів про потаємні бажання. До таких, зокрема, відносяться бажання мати ще дітей. Треба сказати, що Влад не любить розкривати особисте життя, публіка довго не знала про одруження танцюриста і про народження його сина, пише Politeka.

Влад Яма з дружиною Ліліаною

Але цього разу Влад Яма вирішив розповісти про все. Як виявилося, артист хотів багатодітну сім'ю, з як мінімум чотирма дітьми, але після народження сина Леона, він зрозумів, що батьківство – це тяжка робота. Однак, танцюрист хоче ще дівчинку, щоб у сина була сестричка. "Я хочу ще. Хочемо дівчинку. Дружина не проти. Вже, мабуть, скоро. Ми не настільки молоді, щоб відкладати це ще на п'ять років", - зізнався хореограф.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.