Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним знімком, який був зроблений для конкурсу.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряного танцюриста, він постав на огляд публіки в кумедному образі. Як виявилося, шоумен вирішив влаштувати розіграш грошей серед своїх підписників. Влад опублікував фото, на якому позує з пухнастим ірокезом на голові. Цей ірокез одягається на голову разом з обідком і прозорою вуаллю, яка закриває обличчя. Судячи з виразу обличчя, Влад у захваті від такого аксесуара, от і вирішив поділитися з шанувальниками цим моментом. Але не просто так.

Так, у підписі до фотографії Влад Яма оголосив конкурс, призом якого стане чималенька сума грошей, а саме – 777 гривень, і ось що треба зробити. "КОНКУРС! Хлопці, відгадайте хто з вітчизняних знаменитостей: 1) надів на мене ірокез? 2) зробив фото? Потрібно написати два імені! Переможець (перший автор правильної відповіді) отримає на карту 777 грн. Результати 12.05 в 12.12 дня", - написав танцюрист у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Численні шанувальники зоряного танцюриста не залишилися байдужі до такого милого фото і почали активно його обговорювати. Фани в захваті від забавного образу свого улюбленця і засипають його компліментами в коментарях. Але більшість, звичайно ж, почали виконувати умови конкурсу від Ями. Так, серед найбільш популярних версій – Катя Осадча, яка славиться своїми численними аксесуарами і головними уборами. А ось хто міг зробити це фанати не знають, називають гумориста Юрія Ткача і телеведучого Юрія Горбунова.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.