Відомий російський телеведучий Олександр Масляков прокоментував призначення українського шоумена Сергія Сівохо в Раду національної безпеки і оборони України. Він вважає, що главі держави Володимиру Зеленському необхідно набирати політиків, а не "кавееновську команду".

"Так... Знаєте, що я можу сказати. Сергій Сівохо дуже талановита людина - акторськи і за кавееновськими мірками, багато грав свого часу в командах кавееновських. Потім якийсь час, як би це сформулювати м'якше, пішов у себе, так скажімо, потім повертався, знову грав. Ну, я не знаю, чесно кажучи, я не порадник президента України. Але я б все-таки набирав не кавееновську команду, а команду політиків. Ось так я б прокоментував цю ситуацію", - висловився Масляков.

До того ж, він зізнався, що "вже трохи призабув про команду Зеленського".

Також щодо того, що екс-гравці "Клубу веселих і кмітливих" йдуть в політику, він припустив, що вони отримують хороший досвід публічних виступів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, що відомий комік, екстренер "Ліги сміху" Сергій Сівохо призначений радником секретаря РНБО з питань реінтеграції та відновлення Донбасу.

Як повідомляв портал Знай.ua, відомий український гуморист, колишній кандидат у народні депутати від партії Володимира Зеленського "Слуга народу" Сергій Сівохо розповів, що на новій посаді радника секретаря РНБО України буде відповідати за гуманітарну політику, за роботу з людьми і смислами".

Також портал Знай.ua писав, що новоспечений політик Сергій Сівохо, якого призначили радником секретаря РНБО з питань реінтеграції Донбасу поділився, чим займатиметься на цій посаді.