Російський актор Федір Добронравов, який зіграв роль Івана Будько у серіалі "Свати", планує й надалі працювати над цією роллю. Стало відомо, що інші артисти проекту також повернуться до роботи над серіалом.

З'явилася інформація про те, що сьомий сезон серіалу "Свати" все-таки вийде на екрани. Щоправда актор Микола Добринін більше не бажає працювати над проектом "Свати", оскільки за його словами, актора втомив його персонаж Мітяй.

Кадри із серіалу Свати

Через багато чуток про завершення зйомок серіалу, шанувальники серіалу встигли добряче понервувати. Недавно представники 58-річного актора Федора Добронравова прокоментували ситуацію.

Виявилося, що артист не збирається йти з проекту, адже встиг стати важливою частиною його життя. За словами Добронравова, продовження серіалу буде, навіть незважаючи на незначні зміни в акторському складі.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Кадри із серіалу Свати

Кадри із серіалу Свати

Нагадаємо, раніше стала відома справжня причина, чому Мітяй йде зі "Сватів"

Як повідомляв портал "Знай.ua", серіалу "Свати" більше не буде

Також "Знай.ua" писав, як змінювалася улюблена онука із серіалу "Свати"