Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс розкішні фото, показавши, як відпочиває з коханим чоловіком Потапом. Так, артисти залишили в таємниці райське місцезнаходження, проте фанати здогадалися, що це Канкун, Мексика. Для романтичних канікул парочка обрала бунгало на березі Карибського моря, а в похмуру погоду влаштували вечерю при свічках.

Також Потап зняв щасливу красуню-дружину на розкішній терасі. Каменських приміряла біле бікіні і прозору накидку тілесного кольору, прикривши спортивну фігуру. Варто відзначити, що фолловери давно підозрюють співачку вагітності, адже останнім часом вона часто вибирає вбрання оверсайз, а сама Настя не раз зізнавалася в інтерв'ю, що хоче дітей.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.