Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram та частенько радує прихильників гарячими фотографіями. Так, цього разу знаменитість виклала досить дивну фотографію, де вона стоїть у ванній кімнаті та тримає келих вина.

Як видно на знімку, модель одягнена в спортивні штани, білі кросівки та у сіру кофтину. При цьому, на задньому фоні видно, саму ванну та відкритий унітаз. Ось, як підписала дане фото Ратаковські:

"Champagne and sweatpants, a love story", що в перекладі означає: "Шампанське та спортивні штани, це історія кохання". Зауважмо, що фанатам така фотографія припала до смаку, адже за короткий час вже набрала понад 700 тисяч лайків.

Нагадаємо, що популярна 28-річна супермодель і актриса Емілі Ратаковскі пройшлася вулицями Нью-Йорка в дуже сміливе і провокаційному вбранні. Вона вдягла епатажний білий бюстгальтер від бікіні-купальника її власної марки одягу, а зверху чорний тренч.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Як повідомляв Знай. ua, Емілі Ратаковськи здивувала новим фото, нарешті одяглася.

Також Знай. ua писав, що Ратаковски показала фанатам свої принади, це потрібно бачити.