Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс кілька відео, показавши, як відпочиває з коханим чоловіком Потапом. Так, артисти залишили в таємниці райське місцезнаходження, проте фанати здогадалися, що це Канкун, Мексика. Як виявилося, парочка не забуває про спорт, Настя і Потап бігають вранці так само, як і вдома в Києві.

Так, на деяких фото видно, що для тренування Каменських вибрала рожевий топік і велосипедки власного бренду спортивного одягу NKsport, засвітивши плаский животик. Потап ж виставив спільне фото з коханою дружиною, назвавши їх відпочинок "Робочинком"(Workation).

Популярні новини зараз
Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Готуйте мішки для грошей та відкривайте валютні рахунки: на кого із знаків Зодіаку зваляться шалені гроші ще до кінця року Економічне бронювання не захистить: кого забере ТЦК
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.