Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно чоловік знаменитості Потап виставив в Сторіс відверті відео, відпочиваючи з коханою. Так, артисти залишили в таємниці райське місцезнаходження, проте фанати здогадалися, що це Канкун, Мексика. Поки Потап і Настя ніжилися на сонечку, незнайомці вирішили пограти у воді голяка, на що продюсер і відволікся.

"Мені цікаво чим...як вони граються..", - чути закадровий голос Потапа і смішки Насті. Мабуть, Каменських зовсім не ревнувала, а навпаки, обговорювала ситуацію з чоловіком. "Льоша, не можна викладати голих...", - сміється співачка. Також Олексій зазначив, що люди приїжджають до Мексики саме за такою свободою, однак поскаржився, що в райському куточку різко змінюється погода.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.