Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетні фото з відпочинку, присвятивши весь вільний час маленьким донькам - Єві і Тільді. Так, спочатку артистка виклала селфі без макіяжу і лише в чорному бікіні, а потім показала дітей.

На знімках видно, як сильно підросла однорічна Тільда, батьком якої вважають соліста групи Rammstein Тілля Ліндеманна. У дівчинки росте густе волосся, яке можна зібрати в повноцінний хвостик, а от обличчя малечі Світлана поки що приховує. Також Лобода виставила коротеньке відео зі старшою донькою Євою, показавши, як доглядає за її розкішним волоссям.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.