Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс спільні фото і відео з Філіпом Кіркоровим, виступивши з виконавцем у Кемері, Анталія. Так, артисти співали і танцювали разом, а Оля спочатку поцілувала "короля поп-музики" в щоку, після чого зняла і їх поцілунок в губи.

"Ох як солодко!!!", - поділилася емоціями Оля. Варто відзначити, що Полякова і Кіркоров - давні друзі. Філіп нерідко засипає Ольгу компліментами під різними фото, а в далекому 2013 році "Королева ночі" буквально перетворилася на співака за допомогою професійного гриму у шоу "Як дві краплі".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.