Юрій Шатунов - відомий російський естрадний співак, який був на піку популярності в 90-ті роки. Про нього не так багато відомо, група "Ласковый май", виконавцем пісень якої був Шатунів, розпалася. Після цього Шатунів виїхав до Німеччини, де одружився зі своєю дружиною.

Юрій Шатунов

У мережі спливло архівне відео з кліпом на пісню "Звездная ночь", в якому знімається її виконавець - Юрій Шатунов. У відеокліпі Шатунов, ще зовсім молодий, постає в образі далекобійника і розважається з красивою дівчиною.

Пісня "Зоряна ніч" вийшла в 1992 році, і стала для Юри Шатунова дебютною. А сюжет кліпу заснований на реальних подіях, які відбувалися зі співаком.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Юра Шатунов за сюжетом - виходець з дитбудинку, а дівчина - донька заможних батьків. Вони намагаються попри все зберегти свою любов, але випробування долі виявляються сильніше їх - щасливого кінця в кліпі не настає.

Пізніше, коли Шатунов став відомим, дівчина хотіла повернути з Шатуновим відносини, але він не пробачив їй старі образи.

Нагадаємо, раніше Шатунів більше ніколи не заспіває "Сиву ніч": що сталося з легендою "Ласкавого травня".

Також Знай.uа писав, що зірку "Ласкавого травня" Юрія Шатунова екстрено госпіталізували: сильний біль, ліки не допомагають.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Наташу Корольову засікли з молодим чоловіком посеред нічного міста: хто цей таємничий незнайомець.