Відомий російський співак Юрій Шатунов, прийняв рішення залишити назавжди гурт "Ласковый май", який мав шалену популярність серед молоді 80-х- 90-х. Як відомо, артист має серйозні проблеми зі здоровям та нещодавно переніс кілька операцій.

Рішення артиста також підтвердив глава і продюсер музичного колективу Андрій Разін.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Юрій Шатунов

"Відтепер Юрій Шатунов вирішив більше не співати репертуар групи. Тепер він буде виконувати тільки свої пісні. Від групи "Ласкавий травень" він відмовився", - написав Разін у своєму офіційному акаунті в соціальній мережі "Instagram".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За його словами, Шатунов публічно відмовився від виконання своїх старих хітів, таких як "Белые розы", "Седая ночь", "Розовый вечер" і багатьох інших. Співак на концертах тепер виконуватиме виключно свій новий репертуар. Відповідно, глядачі, купуючи квитки на концерти Шатунова, відтепер почують тільки нові пісні, написані ним.

Як уточнив Разін, Шатунов заявив, що не збирається більше виконувати старі хіти, оскільки "він вже переріс і не хоче їх виконувати на своїх концертах".

Дивіться: Юрій Шатунов - "Белые розы"

Нагадаємо, стало відомо, що відправило Юрія Шатунова на лікарняне ліжко. Артисту раптово стало зле перед концертом, його екстрено госпіталізували.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, донька Пугачової Крістіна Орбакайте жорстоко пожартувала над шанувальниками в Instagram.

Також портал Знай.ua писав, що батько "Лаского мая" проговорився про роман з Аллою Пугачовою.