Відома російська співачка та донька Алли Пугачової Крістіна Орбакайте спантеличила підписників у соцмережі новими знімками.

Артистка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram свіжі фото. Однак одне з них було дуже несподіваним.

Крістіна Орбакайтн

Шанувальники рогледіли на її обличчі сліди побоїв, синці та дах на губі. Шанувальники були налякані подібним "видовищем". Але пізніше виявилося, що це просто першоквітневий жарт. На обличчі Орбакайте – грим.

"Не хвилюйтеся, це грим. З дитинства любила всіх смішити будинку і в школі. Тому, стикатися з комедією в житті, на сцені і в кіно, не має значення, трагікомедія або комедія положень, фарс або водевіль - завжди цікаво. Всіх з # 1 квітня", - підписала фото знаменитість.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники не оцінили жарт, написавши у коментарях, що більш безглуздого жарту не вигадати.

"Погані жарти",

"Все в середині похололо. Не оцінила жарт",

"Не люблю такі розіграші", - пишуть підписники зірки.

скрин/Instagram

Нагадаємо, Алла Пугачова і Максим Галкін ще в 2013 році ошелешили фанів новиною про те, що стали батьками. Така новина вразила всіх прихильників. Двійнята Єлизавета і Гаррі з'явилися на світ 18 вересня завдяки сурогатній матері. Деякі бідкались, що не варто було Примадонні заводити дітей в такому віці, інші щиро тішились за подружжя.

Зараз дітки пари 5-річні Ліза та Гаррі стали мало не популярнішими самих знаменитостей, підкорюючи модні покази.

Як повідомляв раніше Знай.ua, модельєр Олександр Васильєв, який, до речі, дружить з Аллою Пугачовою, розкритикував і її фігуру і її стиль, пише Politeka.

Також Знай.ua писав про те, що шанувальники російського поп-короля Філіпа Кіркорова шоковані чутками про імовірний замах на колишнього чоловіка Примадонни, який нібито організував її теперішній супутник життя Максим Галкін.