Продюсер "Ласкового мая" Андрій Разін присвятив на своїй сторінці в Instagram величезний пост, присвячений Аллі Пугачовій та її ювілею. Також відомий продюсер розговорився та видав багато пікантних моментів у його стосунках з Примадонною.

Разін заявив, що візьме участь у програмі "Прямий ефір" Андрія Малахова на телеканалі "Росія 1". Випуск програми буде присвячено співачці Аллі Пугачовій, яка у квітні відзначатиме ювілей - 70 років.

Пугачова

Разін зазначив, що Пугачова – це ціла епоха. На його думку, саме вона могла тримати цілу державу – Радянський Союз.

Майбутній ювілей Примадонни продюсер вважає головною подією квітня. Також він згадав, що познайомився зі співачкою в 1985 році на зйомках "Ранкової пошти". Тоді його представили як племінника голови СРСР Михайла Горбачова.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

При всій повазі до Алли Пугачової продюсер визнав, що в останні роки між ним і зіркою естради існує нерозуміння. Однак тут же Разін поспішив зробити ще одне особисте визнання.

"Я завжди її любив, завжди його поважав і ми з нею були досить-таки близькі і дружні", – поділився продюсер.

Особливо Андрій Разін вдячний Аллі Пугачовій за свого колишнього підопічного, співака Юру Шатунова, якого співачка в свій час запросила на "Різдвяні зустрічі.

Примадонна

В кінці свого поста Разін пожартував над Примадонною. Він опублікував архівне фото, на якому Алла Пугачова пояснює Шатунову, як потрібно правильно виходити на сцену "Олімпійського". При цьому продюсер зазначив, що до того часу той дав вже 30 аншлагових концертів.

Нагадаємо, Алла Пугачова повним ходом готується до свого 70-річч, яке відзначить гучним концертом.

Як повідомляв портал Знай.ua, донька Пугачової Крістіна Орбакайте жорстоко пожартувала над шанувальниками в Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що російський гуморист та чоловік Алли Пугачової Максим Галкін засвітив труси, Instagramрозриває від коментарів.