Відома українська співачка, яка нещодавно вийшла заміж за популярного репера і продюсера Олексія Потапенка, обожнює привертати увагу публіки. Це красуня успішно робить у своєму Instagram, частенько публікуючи там нові фото і відео зі свого особистого і творчого життя. Так і цього разу Настя потішила шанувальників новим відео, яке виявилося фрагментом нового кліпу.

Як видно, в ролику Каменських з'явилася в різних образах, які сильно відрізняються від того, до якого звикли її фанати. Однак, що залишається незмінним – це відкрита відвертість і сексапільність її образів в цьому кліпі. У підписі до відео Настя написала: "У день прем'єри емоції переповнюють. Легке і приємне хвилювання, адже ми завжди намагаємося здивувати вас! Адже все, що ми робимо — ми створюємо для вас". Також Каменських детально розписала, хто працював над кліпом на пісню: "ELEFANTE".

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.