Українська модель, студентка київського університету 24-річна Маргарита Паша в цьому році удостоїлася титулу "Міс Україна 2019". Дівчина після перемоги на конкурсі краси активно ходила по тілі ефірів та роздавала інтерв'ю, потім влипла в мовний скандал, а нещодавно повідомила, що почала активно готуватися до міжнародного конкурсу краси, який відбудеться в грудні у Лондоні.

Однак, Маргарита не перестає радувати своїх шанувальників новими яскравими постами у своєму Instagram. Дівчина частенько показує свої заняття йогою, а також результати незвичайних фотосесій. Так і в цей раз модель похвалилася красивим фото, на якому позує в розкішній довгій сукні, декорованій пір'ям. У підписі до фото дівчина написала довгий пост про жіночність, фатальних жінок і впевненість у собі. Шанувальники тут же почали обговорювати публікацію в коментарях.

Нагадаємо, ми показували дуже гаряче дефіле на "Міс Україна 2019".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що як обирали Міс Україна 2019

Також портал "Знай.ua" писав, що на "Міс Україна 2019" назвали ім'я переможниці.