Відома українська співачка, модель і ведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює привертати до себе увагу публіки і регулярно підігріває інтерес до своєї персони. Артистка активний користувач Instagram, де активно публікує фото зі свого особистого і творчого життя. І цей раз не ста винятком – зірка показала знімки зі свого виступу в студії ранкового шоу "Сніданок" на телеканалі 1+1.

Як видно, в студію Тіна прийшла у вузькому облягаючому червоному платті, яке повторило всі вигини її тіла і підкреслило ідеальну фігуру. Яскравим акцентом в образі Кароль стали кокетливі жовті туфельки. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий природний макіяж. На одному з фото Тіна Кароль показала свого сина.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.