Донька колишньої дружини Олексія Потапенка Ірини Горової 20-річна Наташа вже встигла завоювати серця тисяч прихильників своєю цікавою сторінкою в соцмережі Instagram. Дівчина часто радує публіку яскравими постами в акаунті в соцмережі. І цей раз не став винятком – Наташа показала пікантне фото, щоб полоскотати нерви шанувальників.

На нових фото красуня позує біля дзеркала і фотографує себе на телефон. При цьому на ній тільки червоні трусики і коротенький темний топік, під яким немає ліфчика і просвічуються соски. Також можна помітити татуювання на руках дівчини. Її розпущене волосся заховане за невеликий солом'яним капелюшком. На другому знімку дівчина також позує у дзеркалі в одній білизні, але вже накинула світлу накидку. Фолловери не залишили без уваги таку публікацію красуні і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішна Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми у крихітному бікіні.