Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр з архівної фотосесії, позуючи в брючному костюмі-оверсайз бірюзового кольору, сонцезахисних окулярах і чорному бюстгальтері. Так, артистка оголила масивнм груди і засвітила сталевий прес, сидячи на музичній колонці.

"ну , добрий ранок 😁🙋‍♀️", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "ГОСПОДИ ІДЕАЛЬНА 😻💔", "Ого яка 🔥🔥🔥 офігенний образ , Свєта 😍", "Боже, чарівна😍❤", "Круто 👍😍", "Господи, шикарнА😍🔥", "вау, ідеальна❤️😻", "Костюм гарний, але поза!..... ну якось так!😀", "Свєта, як вам личить цей стиль і колір!!!! 🤩🤩🤩", "Ваууу ну просто немає слів! Красуня💛❤️👑".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.