Алла Добкіна – 26-річна модель, блогерка і молода мама, а ще вона колекціонує картини і має власну галерею і займається благодійністю. Дівчина є донькою одіозного народного депутата минулого скликання Михайла Добкіна, який представляв проросійську партію "Опозиційний блок". Алла активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами про своє життя.

Так, в цей раз красуня показала пару кадрів з дня народження, мабуть, свого друга. На фото Добкіна позує в компанії іменинника, і вони обидва тримають у руках зброю. На захід Алла прийшла в довгій чорній сукні, її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото дівчина написала: "Взагалі я вважаю, що це нереально крута фотографія! Як і день народження @artyom_v. @murchi.m ти супер мама і дружина… сюрприз вдався".

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.