Актриса Анастасія Заворотнюк виписалася з лікарні і після цього зникла в невідомому напрямку. Фанати переживають про місцезнаходження артистки, передає Politeka.

Місцеві журналісти вважають, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" могла виїхати не тільки з лікарні, але і з Росії. Раніше вона проходила лікування в престижній клініці в москві.

Родичі досі не діляться зі ЗМІ, ні з фанатами ніякими подробицями про стан Анастасії Заворотнюк. Однак дехто припускає, що артистка могла покинути межі Росії і поїхати лікуватися за кордон.

Разом з тим у мережі з'явилися фото маєтку актриси з висоти пташиного польоту. Будинок виглядає не доглянуте, ніби там зараз ніхто не живе. Поруч стоїть лише авто матері Анастасії, яка няньчить маленьку внучку.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Онколог вже пояснював, що в Росії той тип онкологічного захворювання, яке діагностували у Заворотнюк, не лікують. Тому не виключено, що знаменитість вирушила за медичною допомогою за кордон.

Нагадаємо, колега Заворотнюк стривожила прихильників "Моєї прекрасної няні".

Як повідомляв Знай. ua, близький друг онкохворий Заворотнюк розповів про стан "Моєї прекрасної няні".

Також Знай. ua писав, що онколог шокував правдою про важку недугу Заворотнюк.