Повідомлення про те, що зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк лікується від раку мозку, стривожили шанувальників актриси. Сама Анастасія новину не підтверджує, але очевидно, що з її здоров'ям не все гаразд. Вона давно не з'являється на публіці, скасувала участь у виставі "Усі чоловіки роблять це", як оголошено, через хворобу. Місяць тому на своїй сторінці в Instagram Анастасія повідомила, що її чоловік, 48-річний фігурист Петро Чернишов, бере участь в льодовому шоу в Ялті, але вона з ним не поїхала.

Все це наводить на думку, що зі здоров'ям зірки серіалу "Моя прекрасна няня" щось не так.

Сама Анастасія Заворотнюк не стала спростовувати чутки про рак, які поширили деякі ЗМІ.

Вона дала коментар журналістам "Комсомольської правди", які подзвонили зірці з питанням з приводу цієї інформації.

Уточнюється, що голос Анастасії був веселим і дзвінким, хоча звучав хрипко, "як у дуже хворої людини". Розповідати будь-які подробиці Заворотнюк відмовилася.

Тим часом шанувальники щосили обговорюють зловісний рок або навіть прокляття серіалу "Моя прекрасна няня", артистів якого переслідують хвороби.

На роль пробувалася Жанна Фріске

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На головну жіночу роль няні Віки в серіалі "Моя прекрасна няня" серед інших претенденток пробувалася і Жанна Фріске. Але в підсумку Жанна Фріске програла Анастасії Заворотнюк.

Любов Поліщук померла від раку.
Роль мами "прекрасної няні" стала останньою в житті актриси.

Два тижні тому померла 79-річна Олександра Назарова - в "Моїй прекрасній няні" вона грала бабу Надю. Назарова хворіла, але продовжувала багато працювати: знімалася, озвучувала зарубіжні фільми і серіали, щоб прогодувати 11-річну внучку-сироту.

Олександр Філіппенко, який зіграв у серіалі тата Заворотнюк, після участі в "Няні" переніс операцію на серці - йому поставили стент.

Нагадаємо, менеджер Заворотнюк прокоментував смертельне захворювання актриси

Як повідомляв портал Знай.ua, актори серіалу "Моя прекрасна няня" прокоментували онкологічне захворювання Анастасії Заворотнюк

Також Знай.ua писав, Заворотнюк роками приховувала страшний діагноз.