Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію гарячих фото, показавши, як відпочиває з коханим чоловіком Потапом. Так, артисти залишили в таємниці райське місцезнаходження, проте фанати здогадалися, що це Канкун, Мексика. Настя позувала в шовковій облягаючій спідниці золотого кольору і чорному топі на тоненьких бретельках, доповнивши образ масивними сережками.

"#mexicaNKa #tropical#chica #caliente"- лаконічно підписала Каменських. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Попа як у Кім)", "Божественна 😘😘😘😊😊😊", "Годі випинати свою "Кім" ,Настя! Це вже порядком набридло! Придумай щось нове...", "А де шия 🤷‍♀️", "Яка худа і на себе не схожа!!А була красуня!!", "Дуже гарна🤗🤗🤗🤗🤗", "😍😍😍😍😍красуня 😘", "Обожнюю Настю, але фото вийшло жахливо, напевно найневдаліше яке є у Насті", "Настя😍😍😍😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.