Як відомо, старша донька актриси з "Кварталу 95" Олени Кравець Марія частенько радує прихильників різноманітними фотографіями. Цього разу дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram два знімки, на яких вона позує на тлі Жовтневого палацу.

На першому фото донька Олени Кравець стоїть біля Жовтневого палацу, одягнена в світло коричневе пальто та сині джинси. Вже на другому знімку, дівчина відкриває двері до палацу.

Зауважимо, що шанувальникам такі фотографії припали до душі. Про це свідчить велика кількість лайків та численні коментарі, звісно, як позитивні, так і не дуже. Відзначимо, що якщо приглянутись до Instagram дівчини, то можна замітити, що вона неймовірно схожа на свою зіркову матусю Олену Кравець.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" втягнула доньку в доросле історію: "Хочеш бути красивою, але народився чоловіком?".

Як повідомляв Знай.uа, Олена Кравець з "Квартал 95" продовжила справу Зеленського.

Також Знай.uа писав, що Кравець з "Жіночим кварталом" звернулася до українців.