Дмитро Гордон в інтерв'ю з Євгеном Кошовим, актором студії "Квартал 95", поцікавився, чи не пропонував Володимир Зеленський, президент України, державну посаду Кошовому.

Кошовий і Зеленський

Кошовий відповів на запитання інтерв'юера: "Я одразу сказав, що я в політику не піду, я себе там не бачу, я цього не вчився". Гордон зазначив, що на політиків зараз і так ніхто не проходить навчання, на що Кошовий зі сміхом додав: "Це так, це ви в точку зараз потрапили!".

Потім Кошовий пояснив, чому він не хоче йти в політику: "Але не моє це. Мені шоу-бізнесу вистачає. За ті роки, проведені в шоу-бізнесі... і теж, не найчистіша "квартира", якщо можна так сказати, то зайти в "хол", в якому бруд ллється звідусіль - це жорстко".

Не так давно в мережі з'явилися чутки про те, що Євген Кошовий планує брати участь у виборах мера Києва. Комік прокоментував ці чутки: "Ну так, звичайно, зрозуміло, що люди серіал "Слуга народу" переносять у життя: так, значить, цей - міністр оборони, той - міністр закордонних справ, Лєна (Кравець, - ред.) - глава НБУ... це все не кіно, це все доросле життя. Так само і з пародіями на Віталія Володимировича (Кличка, - ред.)".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Кошовий додав, що балотуватися в мери Києва він не збирається і що давно вже заявив ЗМІ про своє небажання йти в політику. Кошовий розповів, що з ним стався кумедний випадок: нещодавно один друг Кошового розповів йому, що бачив анкету, яку роздавали біля його будинку. На листівці серед ймовірних мерів Києва під номером 8 було вказано "Євген Кошовий" з партії "Слуга народу". Кошовий говорить, що невідомі люди використовують його прізвище в анкетах.

Нагадаємо, раніше дочка Кошового із Квартал 95, TAYANNA і багато інших: EMOTIONS KIDS DISCO PARTY влаштує справжнє свято маленьким українцям.

Також Знай.uа писав, що Юзік зі "Слуги народу" пояснив, як хор Верьовки опинився на сцені "Кварталу 95": "Вони самі...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що дружина Кошового з Кварталу 95 зізналася, чим вона заробляє: "Ми з моїм партнером "чаклуємо".