Дружина знаменитого коміка зі студії "Квартал 95" Євгена Кошового - Кошова Ксенія саме та жінка, яка гідна наслідування. Дружина Кошового народила двох дочок, при цьому зберегла відмінну фігуру, відкрила бізнес, займається танцями і випускає лінійку одягу.

Спочатку Ксюша Кошова була власницею бренду, під яким випускала дитячий одяг, але нещодавно вона вирішила шити одяг і на дорослих. Це вона розповіла в новому пості на своїй сторінці в Instagram:

"Друзі!!!Хочу поділиться з вами))Не багато хто знає мене не лише як дружину Лисого з Кварталу))Не знають чим я займаюся, і чим живу.На даний момент в моєму житті відбувається дуже творчий і захоплюючий процес.Ми з моїм партнером,подругою і просто хорошою людиною @tsarenko_natasha_ "чаклуємо над проєктом @pico.ua", - написала дружина Кошового.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Крім пошиття одягу, одним з головних захоплень Ксенії Кошовий залишаються танці - вона виступає в балеті "Freedom" Олени Кояденко, екс-подружжя Діми Коляденко.

Нагадаємо, раніше Кошовий з Кварталу 95 зізнався - хто краще: він, чи Кличко: "Навіщо вам мер, який п'є?".

Також Знай.uа писав, що Кошовий у "Вечірньому кварталі" розкрив причину пожежі в будинку Гонтарєвої: в стилі шоу.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей: Кравець, Кошовий, Ткач, Казанін, Ласточкін разом з сім'ями, фото.