Під час зйомок "Вечірнього кварталу" актор Євген Кошовий поділився своїми планами на пост мера Києва, прокоментувавши чутки про політичну кар’єру. У жартівливий спосіб під час виступу комік розставив всі крапки над "i".

Актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий заявив зі сцени, що у політику не збирається, тому що хоче жити в Києві, а не заробляти на ньому, повідомляє видання Хвиля.

Євген Кошовий

"Навіщо вам мер, який п'є? Я, як кожен артист, люблю випити після роботи. Одразу попереджаю: я - не Порошенко, приховувати цього не буду", - сказав Кошовий. Євген Кошовий

Нещодавно Євген Кошовий взяв участь у програмі "Діти проти зірок" на Новому каналі. Комік вразив усіх присутніх своїми феноменальними здібностями. Кошовий, виявляється, має неймовірно хорошу пам’ять.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Євген Кошовий

Зі слів Євгена, він не потребує допомоги суфлера на своїх виступах, оскільки ніколи не забуває тексту. Вивчити довгу роль не складе для нього особливих труднощів, більше того, підказками на виступах актор теж не користується.

Завдяки феноменальній пам’яті комік не потребує жодних нагадувань у блокноті чи на телефоні. Свою унікальну здібність Кошовий помітив ще в дитинстві.

Євген Кошовий

"Однокласники, які були в журналі за списком першими, розповідали вірші, і поки вони це робили, я їх вивчав. І отримував "п’ятірочку", - згадує комік. Євген Кошовий

Силу свого мозку актор Кварталу 95 показав на шоу "Діти проти зірок". На проекті він позмагався із Софією Литвин, яка в 10 років за 1,5 години може вивчити сім сторінок тексту, а за одну хвилину запам’ятати 45 картинок. Суперники вразили ведучого Сергія Притулу та всіх присутніх у студії.

Нагадаємо, раніше Кошовий приголомшив українців дивною світлиною

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кошовий у "Вечірньому кварталі" розкрив причину пожежі в будинку Гонтарєвої

Також "Знай.ua" писав, що "Вечірній Квартал" розкрив держтаємниці і жорстко пожартував над політиками