У вівторок, 15 жовтня, в київському Палаці "Україна" відбувся перший в осінньому сезоні концерт "Вечірнього Кварталу". Корреспондент Знай.ua побував на концерті і поділився враженнями від свіжого матеріалу студії президента Зеленського.

Так, Євген Кошовий вирішив в черговий раз нагадати, що не збирається йти у політику. Тим більше, за його словами, місце "лисого" у Верховній Раді вже зайняв Ілля Ківа. Він спростував надії тих українців, які хотіли бачити Кошового на посту мера Києва: "Я хочу жити в Києві, а не заробляти на ньому, тому який з мене мер?"

Євген Кошовий і хор їм.Верьовки

У "Вечірньому кварталі" жартували про депутатів з "Слуги народу", і не обійшли стороною недавній скандал з пожежею в будинку екс-глави Національного банку України Валерії Гонтарєвої.

Євген Кошовий разом з хором Верьовки виконав пародію на популярну фольклорну пісню "Горіла хата". Так, судячи з фабули, "хата" Гонтарєвої "згоріла від сорому".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Юра Великий і Женя Кошовий

Нагадаємо, коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей.

Як повідомляв портал Знай.uа, клон Зеленського повторив головну "фішку" з інавгурації президента.

Також портал Знай.ua писав, двійник Зеленського зацілував Кошового в улюблене місце президента.