Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію гарячих фото, показавши, як відпочиває з коханим чоловіком Потапом. Так, артисти нарешті видали райське місцезнаходження, ним виявився Канкун, Мексика. Настя позувала на краю скелі з неймовірним видом на джунглі, примірявши коротенькі джинсові шорти, коричневу футболку і масивні кросівки, а також заінтригувавши свіженьким влогом з відпочинку.

"Ніколи не бійтеся ставити перед собою амбітні цілі і вірити в їх досягнення💪🏽 Говоріть кожен день афірмації, працюйте над собою, і кожен день робіть те, що хоч на крок наблизить вас до вашої мети🤗 А ще, не забувайте любити себе і знаходити той самий життєвий баланс😻 Погоджуся, сумніви завжди є і будуть, їх не уникнути, але я вважаю, що краще пробувати і помилятися, ніж діяти. А кожна подолана вершина відкриває перед вами нові горизонти❤ P. S. Хочете побачити новий влог з сонячної і такої різної Мексики?🤩" - поділилася емоціями Каменських. Фолловери не пройшли повз, захоплюючись красунею і живописними видами.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.