Анастасія Заворотнюк, зірка серіалу "Моя прекрасна няня", як повідомляють російські ЗМІ, вже два місяці проходить лікування після того, як їй діагностували рак головного мозку.

Анастасія Заворотнюк

В Instagram була створена сторінка на підтримку хворої актриси, де шанувальники Заворотнюк висловлювали співчуття актрисі та її близьким. Багато хто припускав, що веденням сторінки займалися близькі Заворотнюк, але з'ясувалося, що це не правда. Telegram-канал "НеМалахов" повідомив, що створили акаунт і ним займалися редактори ток-шоу "Прямий ефір", ведучим якого є Андрій Малахов.

Скріншот поста

На каналі повідомили, що в ефір вийде програма, присвячена Анастасії Заворотнюк, в даний момент до неї продовжують готуватися. Як стверджують на каналі "НеМалахов", на програмі з'явиться Заворотнюк, але не сама актриса, а її донька Анна. Джерело стверджує, що близькі артистки не отримали від Малахова грошей. Вони відвідають передачу в подяку за інформаційну підтримку Анастасії Заворотнюк.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

У цьому акаунті в Instagram повідомляли про те, в якому стані знаходиться Заворотнюк. Саме там підтвердили факт її хвороби. Однак, деяку інформацію, яку розповсюджували в ЗМІ, в акаунті спростували: "Вона не перебувала в комі, ніколи не була підключена до апарату штучної вентиляції легенів, не впадала в стан сопору, втрати пам'яті, зміненої свідомості, паралічу або повній атрофії м'язів. Все це вигадки!".

Нагадаємо, раніше онкохвора Заворотнюк "спаплюжила" могилу батька: священник обімлів від побаченого.

Також Знай.uа писав, що в онкохворої Заворотнюк все виявилося складніше, ніж думали: "Невеликий отвір в черепі".

Ще Портал Знай.uа повідомляв про Заворотнюк, Джигурду, Фріске, Вайкулє: рак у зірок можна було попередити на ранній стадії, проста інструкція.