Президент США Дональд Трамп пошкодував скандальну герцогиню Сассекську Меган Маркл, яка нещодавно говорила, що преса до неї дуже жорстока. Про це глава Америки розповів під час розмови на радіостанції LBC, де в нього брали інтерв'ю.

Як відзначається, під час зустрічі у Трампа запитали, чи не шкодує він герцогиню, яка "каже, що преса справді несправедлива". Відтак, він розповів, що повністю її розуміє.

"Я дивився її інтерв'ю і бачив це, і вона сприймала це дуже особисто. Я здогадуюсь, що це повинно було бути дещо іншим, але вона сприймає це дуже, дуже особисто. Я можу це зрозуміти", - сказав Трамп.

Також президент США додав, що він особисто її "не знає", але зустрів її чоловіка Гаррі, герцога Сассекського, під час візиту до Великобританії у червні.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Мені довелося зустріти Гаррі, і він справді прекрасний молодий чоловік. Вся родина, я думаю, вся родина приголомшлива... У нас була неймовірна зустріч. Зараз це було місяці тому, як летить час ", - підсумував Дональд Трамп.

Нагадаємо, Меган Маркл звинуватила Букінгемський палац у серйозному злочині.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі і Меган Маркл таємно пакують валізи.

Також Знай. ua писав, що дворецький принцеси Діани "здав" головну таємницю Макрл і Гаррі.