Цими днями відомий російський гуморист Гарік Харламов прокоментував відверту сцену, в якій довелося знятися його дружині Христині Асмус. Відтак, він порадів, як вона проявила себе в ліжку з іншим чоловіком.

Як відзначається, після перегляду фільму "Текст" користувачів мережі почали активно запитувати Харламова про те, як він відноситься до вкрай відвертої сцени за участю його дружини Христини Асмус. Так, жінці гумориста довелося роздягнутися та імітувати секс з чужим чоловіком.

На таке резидент Comedy Club нагадав користувачам мережі, що його дружина є актрисою, і це необхідна у фільмі сцена для сюжету.

"Так, відверто. Так, на межі. І що? Коли я дивлюся інше кіно, серіали і там бачу сцени сексу, у мене не виникає питання" Що вони собі дозволяють? Вони ж не чоловік і дружина! "Або" Що думав чоловік Шерон Стоун в момент перенесення ніг на стільці? Як він їй дозволив "займатися сексом" весь фільм з Майклом Дугласом ". Або як Бред Пітт дозволяв це робити Джолі в ряді картин? Як це дозволяли робити Моніці Белуччі? Емілії Кларк? Тут можна нескінченно перераховувати. Це КІНО!" - заявив комік.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Харламова, у фільмі немає його дружини, а є персонаж, якого вона виконує.

"Що я думаю про мою дружину? Я нею пишаюся! Це дуже крута і складна акторська завдання і вона була виконана блискуче! Вітаю режисера Клима Шипенко і весь акторський склад. Це дуже круто! Все це я писав, як глядач! Тепер пишу, як чоловік: Елоян, Шипенко і Янковський - вам ****** (хана)! "- підсумував Харламов.

Нагадаємо, повне відео постільної сцени з дружиною Харламова злили в мережу.

Як повідомляв Знай. ua, Асмус і Харламов вперше прикрасили обкладинку глянцю з маленькою донькою.

Також Знай. ua писав, що дуже пікантне відео з дружиною Харламова Асмус побачили всі, сорому не уникнути.