Відома російська актриса Христина Асмус та дружина знаменитого гумориста Гаріка Харламова збирається подати у суд на тих, хто використав її фото на надгробній плиті. Зірка, має намір отримати компенсацію за моральну шкоду, пише "Інтерфакс".

Нагадаємо, що нещодавно в павільйоні московської ВДНГ проходила виставка ритуальних послуг "Некрополь", на якій показали похоронні приналежності. Відтак, відвідувачі помітили на одному з надгробних каменів фотографію актриси Христини Асмус.

Після такого, сама знаменитість вирішила подати до суду та найняла адвоката Анатолія Кучерена, який вже встановив причетних та готує відповідні документи.

"В даний час встановлені всі особи, причетні до цього інциденту. Ми маємо намір в досудовому порядку вирішити дану конфліктну ситуацію. Якщо мирним шляхом розв'язати цю проблему не вдасться, то будемо подавати відповідний позов до суду. На даний момент ми працюємо над текстом позову про відшкодування моральної шкоди, оскільки дії компанії стали потрясінням не лише для Христини Асмус, але і її близьких", - сказав адвокат.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як підкреслює Кучурена, найближчим часом буде пред'явлено претензію з вимогою перепросити актрисі і з'ясована сума, яку компанія готова запропонувати в якості компенсації за моральну шкоду.

Нагадаємо, повне відео постільної сцени з дружиною Харламова злили в мережу.

Як повідомляв Знай. ua, Асмус і Харламов вперше прикрасили обкладинку глянцю з маленькою донькою.

Також Знай. ua писав, що дуже пікантне відео з дружиною Харламова Асмус побачили всі, сорому не уникнути.