Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, позуючи лише в коротенькому білому топі і шортиках на галявині заміського будинку. Так, артистка виконала стійку на руках, продемонструвавши не тільки розкішну фігуру, але і відмінну фізичну форму. Варто відзначити, що Христина - Майстер спорту зі спортивної гімнастики.

"Четвертовереснева лінійка 🤪", - пожартувала Асмус. Фолловери залишилися в захваті: "трюк виконано професіоналом , не намагаємося повторити 🤦🏼‍♀️", "Яке круте фото! Христина! Ви в прекрасній формі! 🙌", "Відмінна форма 💪", "Оце я розумію,ЛІНІЙКА !!!! Красуня!!!", "І носочки як натягнула!!!👍💥💗💗💗💗💗", "Браво!", "Розумниця!".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.