Популярна модель Альона Омович, яка прославилася в Instagram видатними принадами і деформованою зовнішністю, продовжує епатувати публіку відвертими фото в соцмережі. Нещодавно люди святкували Хелловін і в Instagram був справжній бум яскравих перевтілень зірок і пересічних користувачів. Альона, звичайно ж, не залишилася осторонь і також приміряла кілька незвичних амплуа і влаштувала яскраві фотосесії до свята.

На своїй сторінці в соцмережі Омович в цей раз показала кілька фото в мультяшному образі Джесіки Реббіт. Для тематичної фотосесії модель одягла відверте червоне плаття, під яким немає білизни. Цей наряд підкреслив силіконові принади дівчини, а на одному з фото її груди буквально вивалюють з декольте. Свій образ Альона доповнила червоними туфлями, бузковими рукавичками і яскравою рудою перукою, а на її обличчі яскравий макіяж. Ці фото нікого не залишили байдужим, користувачі кинулися обговорювати їх в коментарях.

Нагадаємо, українська Кардашьян перетворилася на красуню з коміксів, але люди помітили цікаву деталь.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян показала улюблені пози просто на вулиці.

Також портал "Знай.ua" писав, що пустотлива українська Кардашьян залізла під спідницю до подружки і дуже здивувалася.