Відома українська співачка Настя Каменських днями презентувала скандальний кліп на неоднозначну іспаномовну пісню Elefante. І поки публіка насолоджувалася новою відеороботою красуні, та швиденько змоталися на курорт, а саме у Мексику. Звичайно ж туди вона відправилася не одна, а з новоспеченим чоловіком Олексієм Потапенком, більш відомим як Потап.

І само собою, зірка не втрималася від публікації спекотних фото з відпочинку. Так, раніше Каменських показувала спокусливі кадри в купальнику, потім хвалилася, що вони з Потапом навіть на відпочинку займаються спортом, а тепер виклала чарівне, але більш скромне фото. Перед камерою Настя з'явилася в короткій чорній спідниці і бежевій блузці, зав'язаної на вузлик під грудьми. Її волосся розпущене, а на обличчі немає макіяжу, красуня стоїть в незвичайній позі і з цікавістю дивиться в камеру. Шанувальники в захваті від нового фото співачки і не скупляться на компліменти.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Медики з'ясували, що мастурбація покращує якість сну "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Школярам встановлять нові правила відвідування уроків: за що суворо каратимуть Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.