Українська артистка, співачка, актриса і ведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль порадувала численних шанувальників новою порцією фотографій з яскравої фотосесії в Каньйоні Антилопи. Гарячі знімки з'явилися на сторінці зірки в соціальній мережі Instagram. Як видно, красуня з'явилася перед камерою у фактурній сукні, яка доповнює атмосферу всієї фотосесії.

Так, на першій фотографії Тіна Кароль гарно позує в цьому широкому рожево-помаранчевому платті, яке буквально зливається з фоном. Тут співачка не дивиться в камеру, вона кокетливо виставила ніжку і поклала руку на чоло. На другій фотографії красуня знята в повний зріст, тут вона дивиться в камеру, стоячи босими ногами на піску каньйону. Кароль стоїть в цікавій позі, поклавши руки за голову, демонструючи вбрання.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.