Популярна українська співачка Тіна Кароль оголосила про щорічне свято, яке відбудеться напередодні Нового року і пройде під назвою "Різдвяна історія з Тіною Кароль".

Так, спільно з телеканалом 1+1 та проектом "Здійсни мрію", співачка запрошує всіх своїх шанувальників зустріти Новий рік і Різдво на великих святкових галаконцертах, які відбудуться 22 грудня (16-00 і 20-00), 23 і 24 грудня у столичному Палаці спорту.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що учасниками вражаючого дійства на сцені стануть видатні персоналії, які вразили своїми історіями і досягненнями у році, що минає. Артисти, спортсмени, політики, громадські діячі і талановиті діти — Тіна Кароль збере кращих з кращих для святкування "головної ялинки країни".

"Різдвяна історія з Тіною Кароль" - це мультижанровое шоу, яке об'єднує музику, культуру і соціальну місію. На концертах співачка разом з чуттєвим проектом "Здійсни мрію" втілить в життя великі мрії маленьких дітей, щоб подарувати їм радість та надію. Не залишить Тіна без уваги і глядачів у залі, адже прямо під час концерту будуть розіграні цінні новорічні подарунки серед тих, хто прийшов на це шоу!

"Проектом "Різдвяна історія" я хочу об'єднати нас святом української музики, нагородити громадським увагою і визнанням справжніх героїв цього року, відродити традиції колядок, отримати задоволення від новорічного свята в колі друзів, сім'ї і своїх кумирів! Адже поки живі традиції - жива країна", - каже Тіна Кароль.

Телеканал 1+1 покаже телеверсію галаконцерту "Різдвяна історія з Тіною Кароль" на різдвяні свята.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда справила фурор ідеальним тілом в купальнику: "Розкішна".

Як повідомляв Знай.uа Тіна Кароль у відвертому вбранні ледь не затьмарила учасників "Танців з зірками".

Знай.uа писав, Кароль, Потап і Олена Зеленська показали своїх маленьких школярів: "Україна - це ми".