Відомий український артист та телеведучий Володимир Дантес вже 4 роки одружений з артисткою та солісткою гурту "Врємя і стєкло" Надею Дорофєєвою. Однак до неї він був справжнім ловеласом. Дантес зізнався про свої стосунки з колегою по цеху Світланою Тарабаровою.

Про це Дантес розповів в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" в рубриці "Кава з перцем".

Про роман Дантеса та Тарабарової заговорили після шоу "Фабрика зірок", де вони були учасникам. Після закінчення проекту Дантес був у складі дуету Дантес та Олійник, а Тарабарова стала солісткою гурту "REAl.O". Дантес зізнався, що вони зустрічалися. Однак пара швидко розійшлася й зараз вони не спілкуються.

Надя Дорофєєва та Вова Дантес
Надя Дорофєєва та Вова Дантес

"У нас немає дружніх відносин, що ми ходимо один до одного в гості. Коли бачимося – завжди вітаємося. Це, звичайно, зараз жахливо прозвучить: щасливий, що вона зі мною розійшлася. В сенсі, що у неї з'явилася хороша сім'я. Як у мене з'явилася моя чудова, шикарна сім'я, найкраща жінка у світі, найкраща дівчина у світі. І в неї з'явилася шикарна сім'я з найкращим чоловіком у світі й усе інше", – розповів Дантес.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що шикарна Дорофєєва похвалилася своїм "лимончиком": "Це шедевр!".

Також портал "Знай.uа" писав, що Володимир Дантес красномовно похвалив себе, але людей не обдуриш: "Самолюбство зашкалює".