Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже багато років не дає концертів вдома, зате активно виступає в Росії та інших країнах, обожнює привертати увагу публіки і підігріває інтерес до своєї персони яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала гарячі фото з концерту в Дубаї, де запалювала напередодні.

Як видно, на сцену красуня вийшла в золотисто-сріблястому боді з бахромою, але як жартують фанати, забула надягти штани або спідницю. Цей наряд підкреслив пишне декольте і струнку фігуру зірки, а також оголив довгі ноги. Волосся Лободи розпущене, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж. Також на фотографіях Світлани можна побачити, що вона зібрала величезний зал у Дубаї. Шанувальники з захопленням обговорюють публікацію зірки.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.