Відома модель Альона Омович є однією з найпопулярніших дівчат українського Instagram. Дівчина стала відомою у соцмережі завдяки неординарної зовнішності і перекроєному тілу, вона не приховує свою любов до пластичних операцій. Альона розповідає в мережі про свої операції – вона вже зробила собі обличчя і груди, а нещодавно вшила силікон ще і в сідниці.

В цей раз красуня похвалилася цікавими фото, на яких позує в дуже відвертому образі. Дівчина стоїть на балконі в тонкому мереживному боді, яке майже нічого не приховує. При цьому на першому знімку вона стоїть передом до камери, але не дивиться в неї, а на другому повернулася попою до об'єктиву, зняла верхню частину вбрання і вивалила груди з балкона. Її волосся зібране в пучок, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Альона пропонує фоловерам вибрати, яке з фото їм подобається більше.

Нагадаємо, українська Кардашьян перетворилася на красуню з коміксів, але люди помітили цікаву деталь.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українська Кардашьян показала улюблені пози просто на вулиці.

Також портал "Знай.ua" писав, що пустотлива українська Кардашьян залізла під спідницю до подружки і дуже здивувалася.