Тіна Кароль – популярна співачка і ведуча шоу "Танці з зірками" підігріває інтерес публіки яскравими постами в Instagram. Останнім часом сторінка зірки зарясніла гарячими фото, зробленими в Арізоні і Каньйоні Антилопи. Фанати жартують, що красуня взяла з собою в подорож фотографа і залишилася там жити.

На новому фото Тіна позує, присівши на скелю в дещо вульгарній позі, розсунувши ноги. На ній яскраве широке плаття цікавої фактури і незвичайного фасону. Волосся зірки розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий мейк. У підписі до публікації Кароль запросила фанатів на свій різдвяний концерт. Фото викликало багато коментарів у мережі, співачку буквально завалюють компліментами.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.