Степан Казанін з "Кварталу 95" давно сімейна людина. Він одружився ще у студентські роки і ось вже 26 років у щасливому шлюбі. Його дружина Наталія народила йому двох синів - Степана і Петра.

В інтерв'ю порталу Знай.uа Казанін розповів, у чому секрет його міцного шлюбу.

Степан Казанін з родиною
Степан Казанін з родиною

"У мені, - зізнався артист. - Не можу правильно слово підібрати... Якщо немає, грубо кажучи, вдома нічого їсти - я сам приготую. Не вимита тарілка - сам помию. Сміття винесу".

Без зайвої скромності Казанін називає себе ідеальним чоловіком.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Так! У цьому плані. Зайвий раз скандалити, бубоніти… простіше самому все зробити", - зазначив він.

Степан з дружиною вже відсвяткував срібну річницю весілля - 25 років, а от як саме - пригадати не зміг.

"Щось було. Я вже зараз не пам'ятаю, - сказав він. - Так, мінімально. “Квартал” - це у нас всі родичі і друзі. Що дні народження, що весілля. У нас якось, м'яко кажучи, не помітно проходить. Складно пригадати".

Степан Казанін з Кварталу 95 з дружиною та старшим сином
Степан Казанін з Кварталу 95 з дружиною та старшим сином

У Казаніна старший син, якого так само звуть Степан, вибрав собі в житті зовсім не творчу професію. Він вирішив стати математиком.

До речі, справжнє ім'я гумориста - Сергій. А він назвався Степаном випадково, але ім'я "приросло" і стало псевдонімом.

"У нього з дитинства були інші інтереси: у три роки вже читав, японську мову вивчив. Математики - це ТАКІ хлопці! Він за рік хімію так вивчив - друге місце на Олімпіаді було", - розповів Казанін про старшого сина, якому вже виповнився 21 рік.

Нагадаємо, раніше Казанін в інтерв'ю розповів, як відреагували в "Кварталі 95" на перехід Володимира Зеленського з гумору у велику політику.

Також гуморист розкрив особливість Олени Кравець. Він повідомив, як участь Олени в "Танцях з зірками" позначилася на роботу "Кварталу 95".

Крім цього, Знай.uа писав, що Наталія Могилевська і Влад Яма голосно повернулися на "Танці з зірками".